Vaše příležitost


NUTRILITE a NADACE AC MILAN ZNOVU SPOLU PRO DĚTI Z NEAPOLE

27.01.2011 11:19

Dne 23.1.2011 oznámila Amway a AC Milán 3. kolo kampaně “Goal by goal”. NUTRILITE věnuje 2.500,- dolarů za každý gol, který vstřelí některý hráč AC Milán na vybudování víceúčelového sportovního centra pro děti v Neapoli.

Již třetí rok bude spolupracovat Nutrilite s nadací AC Milán na podporu dětí, která je součástí kampaně Amway “One by one”. Tentokrát se zúčastní všichni hráči týmu, aby  vytvořili finanční prostředky na výstavbu víceúčelového sportovního centra pro děti v  zanedbané neapolské oblasti, kde je minimum rekreačních a sportovních zařízení  a dětských hřišť.

Po zápase AC Milán – Cesena předal p. Fabrizio Suaria, ředitel Amway  Itálie jménem značky Nutrilite šek na 85.000,- dolarů nadaci AC Milán. Prostředky byly vytvořeny tak, že hráči AC Milán vstřelili v první polovině soutěže 34. branek. Záložník Alexander Pato převzal šek v zastoupení celého mužstva.

Cílem tohoto projektu, který byl vyvinut ve spolupráci s Polisportiva Europea je dát větší prostor sportu ve výchově dětí a mládeže. Aktivní děti přece vedou zdravější život a proto Polisportiva Europea, nevládní organizace, podporuje sport na amaterské úrovni při vzdělávacích a rekreačních aktivitách.

V uplynulých třech letech již předala Amway nadaci AC Milán  250.000,- dolarů. Loni vzniklo dětské víceúčelové sportovní zařízení v Pagliare di Sassa díky daru ve výši150.000,- dolarů. Toto zařízení se nalézá poblíže města L´Aquila, které bylo těžce poškozeno zemětřesením. V sezoně 2008-09 bylo shromážděno 100.000,- dolarů, které obdržela dětská nemocnice Buzzi v Miláně.

O nadaci AC Miláno (AC Milan Foundation, Fondazione Milan)

Nadace byla založena v roce 2003 jako nezisková organizace, která se zaměřuje na pomoc chudým vrstvám společnosti a zejména dětem. Za 7 let své činnosti podpořila více než 70 projektů a získala prostředky ve výši přes 5 milionů euro.

Amway - AC Milan

O značce NUTRILITE

Nutrilite je vedoucí světovou značkou přírodních vitamínů, minerálů a doplňků stravy (průzkum Euromonitor Intl., prodeje za r. 2009). Je Premiovým sponsorem fotbalového klubu AC Miláno a oficiálním dodavatelem doplňků stravy jeho hráčům. Nutrilite je jediným výrobcem doplňků stravy, který si suroviny k jejich výrobě sám pěstuje na certifikovaných organických farmách v USA, Brazilii a Mexiku.

—————

Zpět