Vaše příležitost


Nutrilite Hobby běh Bratislava 26.3.2011

12.05.2011 13:59

V rámci  populárního městského maratonu v Bratislavě se konal i rekreační běh  „Nutrilite Hobby Run“. Byla to skvělá příležitost pro všechny vyznavače sportu a zdravého životního stylu z řad VPA změřit své síly nejen s pětikilometrovou tratí, ale mnohdy i sami se sebou. Více než 350 VPA přijelo do Bratislavy nejen ze Slovenska ale také z České republiky. Běhu se zúčastnili také zaměstnanci české a slovenské pobočky Amway. Bratislava se tak zařadila po bok Budapešti, Vídně, Mnichova a dalších měst, kde se pravidelně účastní VPA těchto běhů.

A nešlo jen o sportovní výkony. Při přípravě, rozcvičce, při samotném běhu i při vyhlašování výsledků vládla všude skvělá, nadšená „Amway atmosfera“, která nakazila i celé více než osmisetčlenné startovní pole. Ostatně bylo proč, vždyť kategorii mužů vyhrál Amwayák Lukáš Olejníček, kterému cenu vítěze předal starosta Bratislavy.

Amway a Nutrilite byly vidět nejen na trati závodu, ale také v prostoru startu a cíle, u výrobkového stánku Amway a při presentaci výrobků Nutrilite pro veřejnost.

V rámci běhu VPA shromáždili spolu s Amway Slovensko částku 1.250 euro, kterou při vyhlašování výsledků předali UNICEFu Slovensko. Tyto prostředky budou využity pro humanitární pomoc dětem v Africe.

I přes únavu ze sportovního výkonu si na závěr účastníci  radostně slibovali, že se na takovéto akci znovu setkají. Není přece důležité zvítězit, ale zúčastnit se!

—————

Zpět